onze winkel in zuid-scharwoude met 1350m2 fietsplezier

onze Winkel

In onze winkel in Zuid-Scharwoude doen we er alles aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Fietsplezier is wat wij het belangrijkste vinden voor iedereen. Met 1350m2 kunnen we dan ook zeggen dat we een one-stop-shop zijn voor iedereen. Of het nou gaat om een volledige bikepack-uitrusting inclusief fiets of een fietspomp: bij Rood Cycle-Center kun je voor alles terecht.

Onze merken, aanbiedingen en occassions

In de winkel hebben we verschillende fietsmerken in hun eigen hoek. Dat kun je ook online ervaren. Als je op ‘Onze merken’ klikt kun je kiezen van welk merk je de voorraad wilt zien. 

Wat is een winkel zonder aanbiedingen? In de fysieke winkel herken je deze fietsen aan het ‘Sale’-embleem. Die fietsen staat ook online onder ‘Aanbiedingen’. Dus kun je alvast orienteren wat er allemaal goedkoper dan normaal is

Onderdelen, Accessoires en kleding

In samenwerking met Sportwearhouse verkopen we niet alleen fietsen, maar ook heel veel onderdelen, accessoires en kleding die broodnodig zijn om met plezier op je fiets te zitten. 

Voor onder andere de volgende merken ben je van harte welkom in de winkel: GarminTacxForce BikecompenentsRotorLezyneTrivioVaudeXlcSramShimanoKMCFizikSella italiaGrip GrabDT Swiss elite-shopurban iki kinder zitjesLakeDMT.

Werkplaats, koffiehoek, custom corner

In de winkel vind je ook onze werkplaats waar we met 6 modern en volledig uitgeruste werkplekken hebben. Eigenlijk een soort open keuken zoals je in restaurants ook wel eens ziet. Regelmatig verzorgen we dan ook ‘sleutelavonden’ waar je alles leert om de ‘eenvoudige klusjes’ aan je fiets zelf kan doen. 

Moet je even wachten op je reparatie? Dan kun rustig een boekje lezen in de koffiehoek. Wil je liever rondlopen? Dat kan ook in de custom corner bijvoorbeeld. Een soort snoepwinkel waar je weg kan dromen over de ideale set up van je sportfiets.

Waar vind je onze winkel?

Adres Rood Cycle-Center

Voorburggracht 176
Zuid-Scharwoude
Telefoon: 0226 341 212
Mail: info@roodcyclecenter.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.30 – 17.30
Woensdag: 8.30 – 17.30
Donderdag: 8.30 – 17.30
Vrijdag: 8.30 – 17.30
Zaterdag: 9.00 – 17.00
Zondag: Gesloten