wilier logo

Wilier Triestina is een bekend Italiaans fietsenmerk dat een rijke geschiedenis en traditie in de fietsindustrie heeft. Het bedrijf werd opgericht in 1906 in Bassano del Grappa, Italië, door Pietro Dal Molin. De naam “Wilier” is eigenlijk een acroniem en staat voor “W l’Italia liberata e redenta,” wat zich vertaalt naar “Wilier, het bevrijde en geredde Italië.”

Wilier staat bekend om zijn hoogwaardige racefietsen en heeft een sterke aanwezigheid in zowel de professionele wielerwereld als onder enthousiaste fietsers. Het merk heeft door de jaren heen tal van innovatieve technologieën geïntroduceerd en heeft samengewerkt met vooraanstaande fabrikanten om geavanceerde materialen te gebruiken in hun fietsframes.

Een van de opvallende kenmerken van Wilier-fietsen is het gebruik van het kenmerkende driehoekige logo, dat verwijst naar de stabiliteit en betrouwbaarheid van hun fietsen. Wilier biedt een breed scala aan fietsen, waaronder racefietsen, gravelbikes en mountainbikes, die zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van fietsers.

Of je nu een professionele wielrenner bent die op zoek is naar topprestaties of een recreatieve fietser die op zoek is naar comfort en duurzaamheid, Wilier heeft waarschijnlijk een fiets die aan jouw eisen voldoet. Het merk blijft zich inzetten voor vakmanschap, design en technologische innovatie, waardoor het een gewaardeerde speler blijft in de wereld van de fietsenbouw.

#lovemywilier

Voorraad Wilier Triestina-Fietsen

Bekijk hieronder de Wilier-modellen die we op voorraad hebben. Wil je weten hoe de fiets rijdt? Maak dan een een afspraak of kom gezellig langs in de winkel.

Staat je model er niet tussen? Geen nood. Neem dan contact met ons op. We gaan met jou kijken of die fiets direct leverbaar is of wat de levertijd is.