cube logo

Cube Bikes

Cube Bikes is een Duits fietsenmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve fietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de fietsindustrie.

Cube Bikes biedt een breed scala aan fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en stadsfietsen. Wat Cube onderscheidt, is hun toewijding aan technologische vooruitgang en het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze maken vaak gebruik van geavanceerde frameconstructies en componenten om fietsen te produceren die zowel duurzaam als prestatiegericht zijn.

De mountainbikecollectie van Cube omvat verschillende modellen voor verschillende terreinen, van cross-country tot enduro. Voor de racefietsliefhebbers biedt Cube aerodynamische frames en geavanceerde schakelsystemen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment elektrische fietsen die populair zijn vanwege hun betrouwbare elektrische aandrijfsystemen.

Cube heeft ook aandacht voor design, en veel van hun fietsen hebben een modern en aantrekkelijk uiterlijk. Het merk is geliefd bij zowel professionele als recreatieve fietsers en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn producten.

Kortom, Cube Bikes is een toonaangevend merk in de fietsindustrie, gewaardeerd om zijn focus op kwaliteit, technologie en prestaties.

#becube

Voorraad in de winkel

Bekijk hieronder de Cube-modellen die we op voorraad hebben. Wil je weten hoe de fiets rijdt? Maak dan een een afspraak of kom gezellig langs in de winkel.

Staat je model er niet tussen? Geen nood. Neem dan contact met ons op. We gaan met jou kijken of die fiets direct leverbaar is of wat de levertijd is.