LANGEDIJK – Met de lente komt het nieuwe fietsseizoen er weer aan. Na een succesvol eerste jaar op de nieuwe winkellocatie organiseren Rood Cycle Center en Sportswearhouse op 25 & 26 maart een groots Bike Festival. Dat wordt 1350m2 fiets (festival) plezier onder één dak!

Op onze nieuwe locatie weten onze klanten ons heel goed te vinden en we horen eigenlijk alleen maar positieve geluiden over de nieuwe winkelinrichting, de samenwerking met Sportswearhouse  en ons gezamenlijke assortiment. Met het begin van het fietsseizoen in aantocht alle reden voor een Bike festival, verteld de trotse eigenaar Bram Rood ons. Het moet echt een feestje worden, gaat Bram verder, met niet alleen al het moois wat we te bieden hebben op het gebied van e-bikes, sportfietsen, accessoires en kleding. We zorgen ook voor een hapje en drankje zodat er echt een festival sfeer ontstaat.

Sportswearhouse Logo

Ook Sportswearhouse is helemaal klaar voor het Bike Festival met een prachtige en uitgebreide collectie kleding, schoenen en helmen vandiverse gerenommeerde merken. Met onder andere G4, GSG, Bont, Lake, DMT en Casco is er voor iedereen een passende outfit samen te stellen. Sportswearhouse heeft een eigen gedeelte in de winkel met een ruime keuze aan custom made fiets-, schaats- en hardloopkleding voor verenigingen, bedrijven of uw eigen team. Tijdens het Bike Festival kan er onder andere gefietst worden op de nieuwste interactieve indoor trainers( er zijn zelfs mooie prijzen te verdienen voor diegene die de snelste tijd neerzet)!

 

Op het Bike Festival zullen wij de nieuwste trends showen op het gebied van onderdelen en accessoires. De volgende merken zullen aanwezig zijn: Rotor Bike Parts, SRAM, DT Swiss, Garbaruk Lightweigt Bike Parts en het Italiaanse Miche.

Wat betreft fietsen zullen de nieuwste modellen e-bikes van Gazelle en Qwic te bewonderen zijn. Ook van de sportfietsmerken Wilier, Pinarello, Orbea en Ridley staat er veel moois. Nieuw bij Rood Cycle-Center is het merk Cube. Pas sinds enkele maanden dealer maar de klanten weten de fietsen van Cube zeer te waarderen. Cube is een groot merk met een breed assortiment racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Naast de nieuwste modellen kun je ook de fietsen in onze outlet bekijken en testen.

Tijdens deze festival dagen hebben wij ook diverse leuke acties!

Al met al reden genoeg om langs te komen op zaterdag 25 of zondag 26 maart. Zaterdag is het Bike Festival open van 10 uur tot 16:00 uur. En ook op zondag gaan de deuren open om 10:00 uur tot 16:00 uur.