FIETSVERHUUR IN LANGEDIJK

Rood Cycle-Center verhuurt fietsen voor een dagdeel, dag, week of langer. Bij verhuur voor een week of langer kunnen wij de fiets(en) afleveren en ophalen op locatie
(binnen Langedijk).

Mountainbike verhuur Geestmerambacht

Welkom bij Rood Cycle-Center, dé ultieme bestemming voor mountainbike liefhebbers! Onze verhuurservice stelt jou in staat om het prachtige mountainbike parcours van Geestmerambacht te verkennen op hoogwaardige en goed onderhouden mountainbikes. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginner die op zoek is naar avontuur, bij Rood Cycle-Center hebben we de perfecte fiets voor jou.

Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale fiets op basis van je ervaring, vaardigheden en persoonlijke voorkeuren. We hechten veel waarde aan veiligheid en zorgen ervoor dat elke fiets grondig wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden, zodat je met vertrouwen de paden op kunt.

Het mountainbike parcours van Geestmerambacht is een waar juweeltje voor liefhebbers van off-road avontuur. Met een gevarieerd terrein biedt het parcours uitdagende technische secties die ervoor zorgen dat elke rit een onvergetelijke ervaring wordt. De prachtige natuurlijke omgeving van Geestmerambacht voegt een extra dimensie toe aan je rit.

Naast de verhuur van hoogwaardige mountainbikes biedt Rood Cycle-Center ook professionele begeleiding en clinics voor rijders van alle niveaus. Of je nu je techniek wilt verbeteren, nieuwe vaardigheden wilt leren of gewoon de beste routes wilt ontdekken, onze ervaren gidsen staan voor je klaar om je mountainbike-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, bij Rood Cycle-Center combineren we hoogwaardige mountainbike verhuur met de schoonheid en uitdagingen van het Geestmerambacht parcours, zodat je kunt genieten van een onvergetelijk avontuur op twee wielen. Pak een fiets en ontdek de opwinding van het mountainbiken in een van de meest adembenemende omgevingen die Nederland te bieden heeft

TARIEVEN

 • Stadsfiets met versnellingen 15 Euro (dag) 75 Euro (week)
 • E bike 27.50 Euro (dag) 150 Euro (week)
 • Mountainbike** 25 Euro (dag) 125 Euro (week)
  ** Mountainbike is inclusief helm en gevulde bidon
 • Kinderkar Mono 7,50 euro (dag) 37,5 euro (week)
 • Kinderkar Duo 10 euro (dag) 50 euro (week)
 • Tandem 20 euro (dag) 100 euro (week)

Reserveer:

  Aantal mountainbikes
  12345678910

  Aantal e-bikes
  12345678910

  Aantal stadsfietsen
  12345678910

  Tandem

  Kinderkar

  Aantal dagen (verplicht)
  1234567meer? wij nemen contact met u op

  Afhaal datum (zondag en maandag gesloten) (verplicht)

  Geen Robot